Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen прогнозує «тривалу кризу» в автопромі
Всі новини / Автосвіт

Volkswagen прогнозує «тривалу кризу» в автопромі

Volkswagen прогнозує «тривалу кризу» в автопромі
Один з найбільших світових автовиробників, Volkswagen, погіршив прогноз дефіциту мікроелектроніки для автомобілів. Це стало відомо від глави відділу закупівель у раді директорів Volkswagen Мурата Акселя.

Концерн поступово адаптується до «нової нормальності», в якій ланцюжки поставок втратили стабільність.

За словами топ-менеджера, нестачу чіпів, з якою світ зіткнувся через пандемію ще в 2020 році, не буде усунуто і в 2023-му, хоча раніше виробники сподівалися на швидке вирішення проблеми. На думку Акселя, це «структурна проблема, яку не вдасться швидко вирішити». Крім того, затяжна нестача чіпів вже перетворилася на «нову нормальність».

Зазначається, що виробники мікроелектроніки досі не можуть задовольнити відкладений попит після пандемії, тим часом автопрому доводиться конкурувати з техногігантами типу Apple, які можуть собі дозволити закупити чіпи за вищою ціною.



Читайте також: Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах

Таким чином у Volkswagen не сподіваються, що автозаводам полегшає найближчим часом. Більше того, через геополітичну ситуацію, що склалася, постачання заводів може зіткнутися з новими проблемами, і Volkswagen готується до такого сценарію.
09-21-2022, 03:16  
Джерело: u-news.com.ua
Переглядів: 115   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: