Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Chevrolet презентувала оновлений Silverado Heavy Duty (ВІДЕО)
Автосвіт / Фото / Відео

Компанія Chevrolet презентувала оновлений Silverado Heavy Duty (ВІДЕО)

Компанія Chevrolet презентувала оновлений Silverado Heavy Duty (ВІДЕО)
Chevrolet представила оновлену родину Silverado Heavy Duty.

Популярний пікап отримав ефектну зовнішність, широкий асортимент базового та опційного оснащення, а також оновлений дизельний двигун. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Минулого року компанія Chevrolet показала оновлений Silverado 1500. Тепер настала черга для більшого сімейства Silverado HD. У дилерів новинка очікується у першому кварталі наступного року. Silverado HD отримав ефектну зовнішність, потужніший і тяговіший дизельний двигун, розширений функціонал, а також новий інтер’єр.

Зовні впізнати новинку можна по C-подібним світлодіодним ходовим вогням, новому облицюванню радіатора, агресивному бамперу і капоту з повітрозабірником. Головна світлотехніка має дизайн у стилістиці мінімалізму. На версіях LTZ, ZR2 та High Country вона має здвоєні фари. Крім того, автомобіль отримав нові задні ліхтарі з анімацією. Покупці зможуть вибирати з розширеної палітри кольорів, у тому числі 6 нових відтінків, а також колісних дисків нового дизайну.



Пізніше у сімействі з’явиться нова версія ZR2, яка продовжить ідеї, реалізовані у «молодшому» Silverado 1500 ZR2. Новинка відрізнятиметься розширеною комплектацією та спортивними мотивами в дизайні.

Крім того, компанія Chevrolet підготувала виконання Midnight Edition на основі версії High Country. Вона відрізняється чорною хромованою решіткою радіатора, чорним декором, підніжками з електроприводом у чорному кольорі, а також чорні глянсові диски розмірністю 20 або 22 дюйми.

Інтер’єр виконаний у сучасному стилі. У салоні з’явилися 12,3-дюймовий екран панелі приладів, а також великий 13,4-дюймовий дисплей сенсорний дисплей інфо-розважальної системи з підтримкою сервісів Google, включаючи Google Maps і Google Assistant. Центральна консоль нового дизайну має відділення для бездротової зарядки смартфонів.

Для дорогих версій для оздоблення інтер’єру використовується дерево та високоякісна шкіра. У списку опцій є кілька варіантів аудіосистеми, включаючи Bose з 7 динаміками.

Під капотом може розташовуватися як добре знайомий бензиновий 6,6-літровий V8, який має у своєму арсеналі 407 к.с. та 628 Нм, так і модернізований турбодизель Duramax. Він отримав продуктивніший турбонагнітач, а процес згоряння палива був оптимізований. В результаті потужність зросла до 477 к.с. (+25 к.с.), а крутний момент збільшився до 1320 Нм (88 Нм). Крім приросту потужності, крутний момент на низьких оборотах виріс на 25%, що дозволило поліпшити характеристики пікапа на низьких швидкостях, особливо при буксируванні. Обидва мотори працюють у парі з новою 10-ступеневою автоматичною трансмісією Allison, яка не тільки покращила ефективність роботи силового агрегату, але й дозволила збільшити масу вантажів, що буксируються.

Читайте також: З початку війни українці продали автомобілів на понад $11 мільярдів

При створенні новинки в компанії Chevrolet багато уваги приділили поліпшенню тягових можливостей. Зокрема автомобіль отримав адаптивний круїз-контроль з функцією допомоги при буксируванні причепа. Вона дозволяє змінювати динамічні та гальмівні характеристики залежно від того, є на буксирі причіп чи ні. Також покупці зможуть скористатися системою контролю за «сліпою» зоною причепа, а технологія Transparent Trailer допоможе водієві «бачити», що відбувається на дорозі за причепом. Ще одна система GCW Alert контролює, щоб маса причепа не перевищувала припустиме навантаження. Новий Silverado 2500 з 6,6-літровим турбодизелем Duramax здатний буксирувати об’єкт масою до 10 206 кг, а версія Silverado 3500 — 16 329 кг.
09-29-2022, 19:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 896   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: