Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Пікап Nissan Frontier отримав нову версію
Всі новини / Автосвіт

Пікап Nissan Frontier отримав нову версію

Пікап Nissan Frontier отримав нову версію
Утилітарний пікап Nissan Frontier знайшов "північну" спецверсію Midnight Edition.

Відповідний пакет додали до конфігуратора вантажівок 2023 модельного року. Особливості Midnight Edition - антрацитові 17-дюймові диски і заводський антихром, а ще у таких Frontier може бути тільки чотиридверна кабіна.

З інших точкових покращень дворядних пікапів Frontier – підігрів сидінь та обігрів керма вже в базовій комплектації.

Новий Nissan Frontier дебютував півтора роки тому, тож для повноцінного оновлення час не настав. Однак Nissan переглянув обладнання, додав пакет Midnight Edition, а покупці пікапів, що переплатили за виконання Pro Premium, отримають салон із яскравими вставками та простроченням.



Базові робочі пікапи із заднім приводом та кабіною не змінилися, але подорожчали на 500 доларів, тож тепер ціни стартують із 29,2 тисячі доларів. За ці гроші покупець отримає вантажівку з 9-швидкісним "автоматом" та атмосферним бензиновим V6 об'ємом 3,8 літра потужністю 314 кінських сил.

За багато оснащений Frontier з тими ж агрегатами, повним приводом, що жорстко підключається, позашляховими аксесуарами PRO-4x, дворядною кабіною і повним набором електронних систем доведеться викласти 38,7 тисячі доларів, тобто ціна збільшилася майже на півтори тисячі доларів.

Читайте також: Tesla почала продавати адаптери CCS Combo для швидкої зарядки електромобілів

Найбільш тяговитий пікап Nissan здатний буксирувати причіп повною масою 3050 кілограмів і перевозити в кузові до 730 кілограмів вантажу.

10-4-2022, 21:32  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 453   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: