Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Рідкісний Bugatti Divo без пробігу продають за подвійну ціну
Автосвіт / Фото

Рідкісний Bugatti Divo без пробігу продають за подвійну ціну

Рідкісний Bugatti Divo без пробігу продають за подвійну ціну
Bugatti випустила лише 40 гіперкарів Divo.

Кожен із них оцінювався від 5 мільйонів доларів. Весь тираж було розпродано клієнтам компанії на замовленням ще до оголошення офіційного старту продажів. Наразі єдиний спосіб придбати гіперкар — вторинний ринок. Одне з таких оголошень з’явилося у Дубаї.

Темно-синій Bugatti Divo виставив на продаж місцевий дилер VIP Motors. Гіперкар оцінили у 10,2 мільйона доларів. Це вдвічі перевищує початкову рекомендовану виробником роздрібну ціну. За твердженням продавця, автомобіль ніколи не виїжджав дорогу.

При першому погляді можна подумати, що він просто забарвлений у темно-синій колір. Насправді кузов гіперкара виготовлений з їхнього синього вуглецевого волокна. Ця «опція» коштувала первісному власнику шестизначну суму. Доповнюють вигляд оригінальні колсі диски з сріблястими та темно-синіми спицями та тонкими чорними гальмівними супортами.



Інтер’єр цього Divo ще більш вражаючий, ніж зовнішній вигляд. Салон виконаний із натуральної шкіри та алькантари синього кольору. Зокрема, алькантарою оздоблені центральний тунель, боковини сидінь, стеля та дверні карти. Рульове колесо, селектор передач та панель приладів обтягнуті синьою шкірою. Все це розбавлено вставками із матового карбону.

Bugatti Divo побудований на базі серійного Chiron. Своє ім’я він отримав на честь французького гонщика Альберта Диво, який виступав за команду Bugatti у 1920-х роках та двічі виграв гонку Targa Florio. Гіперкар отримав оригінальне кузовне обважування та оптику. Також йому дісталося 1,8-метрове заднє антикрило. Для порівння, активне заднє антикрило Bugatti Veyron на 23% менше.

Читайте також: Tesla почала продавати адаптери CCS Combo для швидкої зарядки електромобілів

«Під капотом» у Divo 1479-сильний W12 із чотирма турбонагнітачами. У парі з ним працює семиступінчаста роботизована коробка передач з двома зчепленнями. З місця до 100 км/год гіперкар прискорюється за 2,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на 380 км/год. На треку у Нардо він випереджає навіть Bugatti Chiron Sport.
10-4-2022, 22:36  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 200   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: