Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розкрито перші подробиці найдорожчого кросовера від Chery
Автосвіт / Фото

Розкрито перші подробиці найдорожчого кросовера від Chery

Розкрито перші подробиці найдорожчого кросовера від Chery
Опубліковано перші фото Exeed Yaoguang.

Середньорозмірний кросовер від преміального підрозділу Chery надійде у продаж на батьківщині із середини листопада. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Exeed Yaoguang прийшов на зміну моделі TXL та став флагманом бренду. Це серійна версія концепт-кара AtlantiX, презентованого на початку цього року.

Кросовер Exeed Yaoguang зберігає стрімкий силует прототипу та тоненькі світлодіодні фари. Разом з тим, у нього з'явилися широкі грати радіатора з оригінальним візерунком. Стандартними є 19-дюймові колеса.

Розміри Exeed Yaoguang 2023:

Довжина – 4781 мм
Ширина – 1920 мм
Висота – 1671 мм
Колісна база – 2815 мм



У салоні на передній панелі встановили два 12,3-дюймові дисплеї. Сидіння розділені високою центральною консоллю. Базове оснащення включає двозонний клімат-контроль, камеру заднього виду, панорамний дах, електроприводи крісел та двері багажника.

Китайський кросовер зі старту запропонують із 2,0-літровим 261-сильним бензиновим турбомотором та 8-ступінчастою автоматичною КПП. Пізніше з'явиться 326-сильний гігід плаг-ін. Всі Exeed Yaoguang будуть повнопривідними та отримають адаптивні амортизатори.

Читайте також: Tesla почала продавати адаптери CCS Combo для швидкої зарядки електромобілів

Новий Exeed Yaoguang буде коштувати приблизно від $35 000, тобто стане найдорожчим кросовером Chery. Модель може з'явитися і на європейському ринку, адже там незабаром має стартувати продаж Exeed.
10-6-2022, 10:37  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 470   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: