Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Geely повертаються до України
Всі новини / Автосвіт

Geely повертаються до України

Geely повертаються до України
Незважаючи на війну, на український ринок виходять нові моделі авто та навіть бренди.

Зокрема, про відновлення продажів у нашій країні після кількох років відсутності заявили у Geely. Про це повідомляє корпорація "УкрАвто", яка представляє китайську марку.

Концерн Geely анонсував повернення в Україну ще наприкінці 2021 року, а продажі мали розпочатися в першій половині цього року. Початок повномасштабної війни змусив відкласти ці плани, але не скасував їх.

Вже сформовано мережу дилерських центрів Geely в Україні та запрацював офіційний сайт марки. Раніше повідомлялося, що бренд наголосить на кросовери, які користуються підвищеним попитом у нашій країні.



Наразі відомо, що першим на українському ринку з'явиться новий Geely Atlas Pro. Невеликий 4,5-метровий кросовер створений за участі спеціалістів Volvo.

Модель буде запропонована в кількох версіях з переднім та повним приводом. Базова комплектація Geely Atlas Pro включає діодні фари, шкіряний салон, камеру заднього виду, круїз-контроль, двозонний клімат-контроль та підігрів усіх сидінь.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні

Китайський кросовер оснащений 1,5-літровим 177-сильним турбомотором від Volvo XC40. Він розганяється до 100 км/год за 10,5 сек і витрачає в середньому 7,4 л/100 км.
10-6-2022, 18:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 351   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: