Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Kawasaki представив Z650RS з новою кольоровою гамою в Японії
Автосвіт / Фото

Kawasaki представив Z650RS з новою кольоровою гамою в Японії

Kawasaki представив Z650RS з новою кольоровою гамою в Японії
Сірий колір надає нео-ретро-родстер більш витончену естетику.

Мотоцикл рухається 68-сильним здвоєним двигуном.

Z650RS, оснащений перевіреним та надійним 649cc паралельним здвоєним двигуном, який пропрацював майже 2 десятиліття, – ідеальний рецепт для людей, які шукають стильний, без надмірностей, приміський байк у стилі нео-ретро. Справді, за той рік, що він був доступний на ринку, він зарекомендував себе як сильний суперник у нео-ретро середньої вагової категорії.

При цьому, переходячи до 2023 модельного року, Kawasaki Japan випускає нову колірну гаму для Z650RS, надаючи їй більш витончений і непомітний вигляд. Колір — сірий металік Moondust x Ebony. Нова колірна гама надає мотоциклу набагато більш стриманого вигляду, на відміну від відтінку Candy Emerald Green, який є даною поваги класичному стилю Kawasaki. Новий металевий Moondust Gray x Ebony має темно-сіру металеву базу з чорними вставками на баку, затьмарені бічні панелі та хвостове оперення, а також чорні колеса в синю смужку.



Версія для Японії у стандартній комплектації оснащена двоканальною системою ABS і навіть поставляється з практичним тримачем для шолома, що спрощує поїздки містом.

Що стосується продуктивності, Z650RS зберігає випробуваний 649cc паралельний здвоєний двигун зі звичайним поворотом на 180 градусів. Як і його конкуренти, він оснащений чотирма клапанами на циліндр, рідким охолодженням і впорскуванням палива.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні


Все це працює разом, щоб видавати пристойні 68 кінських сил. Потім потужність передається на заднє колесо за допомогою шестиступінчастої механічної коробки передач, оснащеної допоміжним зчепленням.
10-7-2022, 01:14  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 149   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: