Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Honda показала яскравого суперника заряджених Audi та BMW
Автосвіт / Фото

Honda показала яскравого суперника заряджених Audi та BMW

Honda показала яскравого суперника заряджених Audi та BMW
Лінійку Acura TLX 2023 поповнила заряджена лімітована версія Type S PMC Edition.

Спортивний седан від преміум-підрозділу Honda випустять тиражем 300 одиниць.

Про це повідомляє офіційний вебсайт Acura.

Нова Acura TLX Type S PMC Edition відрізняється карбоновими обважуванням і спойлером, а також 20-дюймовими дисками із шинами Pirelli розміром 255/35 R20. Крім того, решітка радіатора, дах, дверні ручки та дзеркала седана пофарбували у чорний колір. Самі ж авто можуть бути лише блакитними, червоними чи білими.

Салон Acura TLX у версії Type S PMC Edition оброблений чорною шкірою з червоними швами та карбоновими вставками. Седан отримав скошене знизу кермо та спортивні крісла з електроприводом, підігрівом і вентиляцією. Крім того, всередині з'явилися ексклюзивні килимки та накладки на пороги з підсвічуванням. Оснащення поповнила потужна 710-ватна акустика.



Під капотом Acura TLX Type S ховається 3,0-літровий V6 турбований потужністю 360 к. с. З 10-ступінчастою автоматичною КПП спринт до 100 км/год займає 5,5 секунди, а максимальна швидкість обмежена на 250 км/год.

Седан отримав повний привід із функцією векторизації тяги та спортивну підвіску з адаптивними амортизаторами. Уповільнюють його гальма Brembo.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні


Автомобілі збиратимуть вручну на тому ж заводі, де випускають суперкари Acura/Honda NSX. Ціна Acura TLX Type S PMC Edition становитиме приблизно 60 000 доларів, а його конкурентами стануть заряджені Audi S4 та BMW M340.
10-7-2022, 13:27  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 600   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: