Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Euro NCAP назвали найбезпечніші моделі Volvo, Mazda і Ford
Всі новини / Автосвіт

У Euro NCAP назвали найбезпечніші моделі Volvo, Mazda і Ford

У Euro NCAP назвали найбезпечніші моделі Volvo, Mazda і Ford
Безпеку автомобіля оцінюють за багатьма критеріями: безпека водія, пасажирів, а також безпека пішоходів, оскільки часто саме вони з’являються нізвідки, і водієві просто не залишається місця для маневру.

Експерти зіставляють вище перелічені факти, і намагаються зробити максимально безпечний варіант автівки.

Очевидно, що машини різних класів не можна порівнювати безпосередньо, тому Euro NCAP поділив їх на класи, в результаті яких виокремили 3 найбезпечніші авто, і всі вони отримали максимальну оцінку – 5 зірок.

Найбезпечнішим великим паркетником визнано саме Volvo XC90. Перемога цілком очікувана, адже Volvo славиться своїми інноваціями в галузі безпеки, щороку оновлюють парк автомобілів, і щоразу вони все вищі та вищі за безпекою. Дана модель крім своєї високої безпеки славиться так само дивовижним виглядом та комфортом.

Mazda mx-5
Mazda mx-5 переміг у категорії спортивні автомобілі з кузовом типу roadstar. Саме цей автомобіль визнаний найкращим з безпеки серед пішоходів. Інженери зробили спеціальний бампер, щоб у разі ДТП пішоходи постраждали якнайменше. Автомобіль підійде для молоді, виглядає добре та при всьому ще й безпечний. Відмінний вибір.

Ford Galaxy
До питання безпечних автомобілів для всієї родини потрібно підходити дуже серйозно, тому що в автомобілі їздитимуть діти, а як ми всі знаємо, діти наше майбутнє та майбутнє нашої країни. Експерти рекомендують Ford Galaxy – як один із найкращих автомобілів для сім’ї. Великий та місткий, гарний дизайн, і високий рівень комфорту – роблять Galaxy найкращим автомобілем для сім’ї за версією Euro NCAP.



Потрібно зауважити, що в лідерах з безпеки є добре відомі автомобілі, і вони коштують не малих грошей, кожне покоління допрацьовується у плані безпеки. Але треба розуміти, що ми платимо не тільки за зовнішній вигляд, але й за роботу дизайнерів, інженерів та конструкторів над безпекою автомобіля.

Ось, наприклад, експерти зацікавилися рівнем безпеки компактних і недорогих автомобілів, які так популярні в країнах Третього Світу, наприклад, в Індії. Коштують вони 3500-4000 тис євро, в Україні вони не випускаються та не продаються офіційно, так що за це хвилюватися не варто, багато таких автомобілів навіть не обладнані ременями безпеки, та й там де вони є – вони марні.

Читайте також: Бензин у каністрі: скільки можна зберігати та у яких умовах

Не варто економити на своїй безпеці, краще довше накопичувати на автомобіль, але бути впевненим, що при ДТП або інших стресових ситуаціях у вас буде більше шансів вижити, або ж зберегти здоров’я.


10-29-2022, 08:39  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 409   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: