Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Британці показали вражаючий сімейний мінівен преміум-класу
Автосвіт / Фото

Британці показали вражаючий сімейний мінівен преміум-класу

Британці показали вражаючий сімейний мінівен преміум-класу
Опубліковано офіційні фото LDV Mifa.

Новий мінівен від відомого британського виробника комерційної техніки продаватимуть в Австралії та Китаї з листопада, а пізніше він з'явиться і в Європі.

Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий LDV Mifa розробили у співпраці із китайським концерном SAIC, який викупив британську компанію. Саме в Китаї налагодять виробництво моделі, причому на місцевому ринку він буде представлений під маркою Maxus.

LDV Mifa — великий мінівен преміум-класу довжиною 5270 мм і з колісною базою 3200 мм. У нього виразний дизайн передньої частини з величезною хромованою решіткою радіатора та тоненькими діодними фарами. Ліхтарі розтягнуті всю ширину кузова.



В обробці салону поєднуються шкіра та дерево. Запропоновані версії на 6 та 7 місць, причому сидіння першого та другого рядів можуть бути оснащені електроприводом, підігрівом, масажем та вентиляцією. На всю ширину передньої панелі розтягнутий екран. За доплату новий LDV Mifa може оснастити системою напівавтономного водіння.

Читайте також: Бензин у каністрі: скільки можна зберігати та у яких умовах

В Австралії новий LDV Mifa дебютує з 2,0-літровим 215-сильним бензиновим турбодвигуном та 8-ступінчастою автоматичною КПП. Пізніше з'явиться електричний варіант із 204-сильною установкою від пікапа Maxus T90 EV, який вже продається в Європі. Електромобіль LDV Mifa має запас ходу 440 км, а зарядити його в швидкому режимі на 80% можна за 36 хвилин.
10-29-2022, 13:48  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 719   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: