Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Мінівен Toyota Innova отримає нову версію
Всі новини / Автосвіт

Мінівен Toyota Innova отримає нову версію

Мінівен Toyota Innova отримає нову версію
Компанія Toyota показала перше зображення мінівену Innova третього покоління.

Модель з'явиться в Індії та Індонезії наступного року, причому вона збереже вседорожній імідж попередника, але буде збудована на іншій платформі.

Замість рамного шасі Fortuner, нова Innova використовуватиме модульну архітектуру TNGA-C, знайому за Corolla та рядом інших моделей марки. Вену змінять зовнішність і переглянуть моторну гаму - більше не буде дизелів, а тільки гібридні установки.

Крос-вен Toyota Innova у строю з 2004 року. Модель другого покоління випускається вже сім років і базується на рамному шасі від Fortuner. Новий вен, за чутками, перебереться на модульну архітектуру TNGA-C, тобто отримає кузов, що несе, і породиться з Corolla і Voxy. Відповідно, основним приводом стане передній, а також з моторної гами зникнуть дизельні агрегати.



У рух Innova наводитиме гібридна силова установка, аналогічна Toyota Urban Cruiser Hyryder. Завдяки легковій платформі підвищиться комфорт та стануть доступні сучасні системи допомоги водієві. І хоча модель вважається глобальною, продати її, швидше за все, тільки в Індії та інших країнах Південно-Східної Азії. Причому в Індонезії Вен отримає ім'я Innova Zenix, а в Індії - Innova Hycross.

Читайте також: Бензин у каністрі: скільки можна зберігати та у яких умовах

Прем'єра нової Toyota Innova відбудеться наступного місяця. Ціни стануть відомими на початку 2023 року. Очевидно, деякий час новинка буде пропонуватися паралельно з Innova Crysta, машиною другого покоління. Також очікується, що свою версію Іннови випустить і Maruti Suzuki, як це сталося з Toyota Urban Cruiser і Maruti Suzuki Vitara Brezza.
10-29-2022, 21:41  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 342   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: