Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volvo розробляє недорогий електрокросовер із запасом ходу понад 400 км
Автосвіт / Фото

Volvo розробляє недорогий електрокросовер із запасом ходу понад 400 км

Електричну лінійку Volvo поповнить нова модель. Її назвуть EX30 і вона з'явиться найближчими роками.

Про це стало відомо британському виданню Auto Express.

На цей час у модельному ряду Volvo два електромобілі – XC40 Recharge та C40. Вже 9 листопада презентують флагманський електрокросовер Volvo EX90, а незабаром за ним піде і доступний EX30. Шведська компанія нещодавно вже зареєструвала права на цю назву.

Новий Volvo EX30 буде компактним міським кросовером довжиною близько 4,2-4,3 м та вартістю приблизно 35 000 євро. Судячи з перших рендерів, електрокар збереже фірмовий гранований дизайн шведської марки.

Електромобіль Volvo буде побудований на модульній платформі SEA, розробленій разом із Geely. Воно дозволяє створювати електрокари різних розмірів: її використовують і компактний кросовер Smart #1, і розкішний 5,2-метровий мінівен Zeekr 009.



Очікується, що саме у сумісного за розмірами Smart #1 кросовер Volvo EX30 запозичить батарею на 66 кВт∙год. Запас ходу буде приблизно таким самим, як у німецького електромобіля – близько 440 км.
Volvo розробляє недорогий електрокросовер із запасом ходу понад 400 км

Читайте також: Dodge Charger Daytona SRT отримав дев’ять варіантів потужності

Заряджання у швидкому режимі на 80% займе 35 хвилин.

11-9-2022, 20:31  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 132   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: