Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Exeed готує шестимісний кросовер VX
Автосвіт / Фото

Exeed готує шестимісний кросовер VX

Exeed готує шестимісний кросовер VX
У розпорядженні сайту «Китайские автомобили» опинилися свіжі шпигунські фотографії оновленого Exeed VX з новою для моделі посадковою формулою 2+2+2.

Цього разу шпигунам вдалося заглянути в салон шестимісного VX: окрім двох роздільних крісел на другому ряду, такий кросовер отримав величезну панель, що поєднує три екрани — цифрову «приладку», дисплей мультимедійної системи та ще один, призначений для пасажира.

З інших нововведень — салонна камера для розпізнавання обличчя водія, яка розташована на передній лівій стійці, та електрорегулювання передніх крісел, винесені на дверні карти на зразок Mercedes-Benz. На другому ряду встановлені два окремі «капітанські» крісла з відкидними підлокітниками та сенсорна консоль, з допомогою якої, ймовірно, можна буде керувати кліматом та положенням крісел. Ще два посадкові місця знаходяться на третьому ряду.



Рестайлінговому VX пророкують колишній дволітровий турбомотор SQRF4J20C. А ось коробка передач може бути новою: нинішній семиступінчастий «робот» поступиться місцем восьмидіапазонному автомату FA840, виробництво якого було запущено зовсім недавно. Цю трансмісію в майбутньому отримають інші моделі Chery, у тому числі майбутній флагман лінійки Tiggo 9.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

У Китаї оновлений Exeed VX очікується у першому кварталі 2023 року. Крім шестимісної версії, модель матиме і звичне семимісне виконання.
11-20-2022, 11:52  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 272   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: