Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Bentley представила фірмові лижі та лижне екіпірування
Автосвіт / Фото

Bentley представила фірмові лижі та лижне екіпірування

Bentley представила фірмові лижі та лижне екіпірування
Напередодні зимового сезону в лінійці аксесуарів Bentley з’явилися незвичайні товари — у каталозі бренду можна знайти лижі, лижні палки та шолом, створені британським автовиробником у партнерстві з компанією Bomber Ski.

Спортивне екіпірування буде доступне перед зимою сезону 2022/2023 і купити його зможуть не всі — про обмеження тиражу лижних палиць і шолома не повідомляється, проте лиж буде зроблено лише 200 пар.

Лижі Bomber for Bentley Iсe Edition представлені у білому та сірому варіантах, але незалежно від кольору вони прикрашені шістьма срібними тривимірними ромбоподібними емблемами з полірованого нікелю з латунним покриттям.

Bentley заявляє, що ці емблеми покращують характеристики лиж, а також надсилають до характерного візерунку шкіряної оббивки автомобілів марки.



Лижі мають бічні стінки з композитного матеріалу та АБС-пластика, серцевина виконана з дерева, а в конструкції також використовуються титанал та скловолокно. Виготовлення кожної пари лиж займає 32 години ручної роботи. Обіцяно, що Bomber for Bentley Iсe Edition підійдуть лижникам будь-якого рівня та досвіду та будуть ефективні на будь-якій місцевості, від льоду до підготовлених трас та пухкого снігу.

Разом з лижами можна купити палиці з легкого вуглецевого волокна та алюмінію з обробкою ручок м’якою екошкірою. Джерелом натхнення для цих аксесуарів послужили селектори коробок класичних передач Bentley. Щоб катання було безпечним, Bomber Ski зробили особливий шолом з вуглепластику, кевлару і штучної шкіри.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Він також оснащений фотохромним візором і має гігієнічну систему для захисту від шкідливих бактерій, а система Solid Fragrance Release наповнює шолом ароматами дорогого парфуму.
11-21-2022, 02:22  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 84   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: