Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Китаї презентували разючий автобудинок преміум-класу
Автосвіт / Фото

У Китаї презентували разючий автобудинок преміум-класу

Китайський концерн SAIC презентував нестандартний будинок на колесах Maxus Everest.

Він уже доступний на батьківщині за ціною від 2,88 млн юанів ($400 000), а незабаром має з'явитися і в інших країнах, адже моделі Maxus активно експортують. Про це повідомляє сайт Digit News.

У Китаї презентували разючий автобудинок преміум-класу
Розкішний автобудинок Maxus Everest побудований на базі вантажівки Genlion H6. Площу його житлового відсіку можна порівняти зі смарт-квартирою — 18 кв. м. Крім того, він двоповерховий — другий рівень піднімається за допомогою електроприводу.

На першому поверсі облаштовані вітальня та кухня. Тут встановлені зручні шкіряні крісла, диван і стіл із натурального дерева. Оснащення враховує холодильник, раковину, плиту та шафи з посудом.



Другий поверх відвели для спальні та лаунж-зони. Там знаходяться велике ліжко та кутовий диван, а на стіні закріплений великий телевізор. Крім того, передбачено розкладну терасу.

Китайський будинок на колесах отримав клімат-контроль, теплу підлогу, систему фільтрації води. Електроустаткування живиться від літій-іонної батареї ємністю 29 кВт∙год: її можна заряджати від двигуна, електромережі чи сонячних панелей на даху.

Новий Maxus Everest оснащений 8,7-літровим 330-сильним турбодизелем розробки Iveco та 6-ступінчастою автоматичною КПП. Витрата палива становить 30 л/100 км, тобто 300-літрового бака вистачає на 1 000 км пробігу.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

За доплату можна встановити ще один 300-літровий бак. Крім того, Maxus Everest пристосований для бездоріжжя — у його арсеналі повний привід із блокуваннями диференціалів, лебідка та позашляхова гума.
11-22-2022, 15:47  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 565   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: