Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайці привезли в Європу електричний пікап SAIC Maxus T90EV
Всі новини / Автосвіт

Китайці привезли в Європу електричний пікап SAIC Maxus T90EV

Китайці привезли в Європу електричний пікап SAIC Maxus T90EV
Китайський виробник SAIC почав продавати у Великобританії електричний пікап Maxus T90EV.

Його вартість на цьому ринку починається від 49 950 фунтів стерлінгів (майже 60 тисяч євро). Це перший пікап з нульовим рівнем викидів у Сполученому Королівстві.

Якщо дизайн здається вам знайомим, то цее тому, що електричний Maxus T90EV базується на базі бензинового Maxus T90 (в Британії він продається під назвою MG Extender).

Пікап завдовжки 5365 міліметрів може перевозити 1000 кілограмів в кузові. Китайці обіцяють, що T90EV має запас ходу у 354 кілометри у комбінованому випробувальному циклі WLTP завдяки літій-іонниому акумулятору ємністю 88,5 кВт.год. Машина надійде до британських дилерів у першому кварталі 2023 року.



Хоча на британському веб-сайті китайського автовиробника не було опубліковано жодного зображення інтер’єру, SAIC говорить про наявність 10,25-дюймового сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи. Розетки на 12 і 220 вольт є стандартними, як і ручний кондиціонер, передні сидіння з електрорегулюванням у шести напрямках, штучна шкіра та поліуретанове кермо. Це досить дивне поєднання матеріалів і функцій, але, з іншого боку, SAIC довелося здешевити багато речей, щоб зберегти початкову ціну першого електричного пікапа у Великобританії на рівні нижче 50 тисяч фунтів стерлінгів.

Галогенні фари доповнені світлодіодними денними ходовими вогнями та світлодіодними задніми ліхтарями. Maxus T90EV також має бічні шторки безпеки для передніх і задніх пасажирів, задні датчики паркування, камеру заднього виду, склоочисники з датчиком дощу, листові ресори для задньої осі.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Буксирна потужність із гальмами вказана як 1500 кілограмів, а зарядка постійного струму від 20 до 80 відсотків займає приблизно 45 хвилин. З точки зору додаткових можливостей, Maxus T90EV можна прикрасити верхнім багажником, фаркопом, комплектом лебідок для переднього бампера та спортивною дугою з нержавіючої сталі.
08-17-2022, 23:43  
Джерело: utotema.org.ua
Переглядів: 717   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: