Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Toyota презентувала новий крос-вен Innova
Автосвіт / Фото

Toyota презентувала новий крос-вен Innova

Toyota презентувала новий крос-вен Innova
Компанія Toyota готує вихід на ринок країн Південно-Східної Азії мінівену Kijang Innova третього покоління.

Машина втратить раму і стане передньопривідною.

В основі машини – модульна платформа GA-C, вона використовується при виробництві моделей Corolla, Prius або C-HR, хоча фахівці вважають, що найближчими родичами машини можна вважати японські мінівени Toyota Noah/Voxy.

Замість рами — кузов, що несе, двигун розташований не поздовжньо, а поперечно, привідні колеса — передні. Задні барабанні гальма поступилися місцем дисковим, а ручне гальмо тепер електромеханічне. У гамі машини будуть версії на вісім чи сім посадкових місць. У базовій комплектації є лише дві подушки безпеки, але при цьому Innova для Індонезії штатно матиме медіасистему з дев’ятидюймовим екраном, парктронік та камеру заднього виду.

Серед опцій – шість подушок безпеки, більш просунута мультимедійна система з десятидюймовим екраном, панорамний дах, оздоблення салону «під дерево» та комплекс Toyota Safety Sense 3.0, який включає адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та утримання у смузі.



У рух автомобіль призводитиме дволітровий бензиновий мотор потужністю 174 к.с., який працює з варіатором. Дизельних моторів більше не буде, зате з’явиться гібридна силова установка.

Читайте також: ЗСУ отримають 15 унікальних автомобілів (ВІДЕО)

Вона складається з дволітрового двигуна з віддачею 152 к.с., тягового електромотора потужністю 113 к.с. та електромеханічного варіатора. Пікова потужність системи – 186 к.с.

11-23-2022, 11:48  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 266   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: