Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Автовиробник Honda подав заявку на торгову марку Motocompacto
Всі новини / Автосвіт

Автовиробник Honda подав заявку на торгову марку Motocompacto

Автовиробник Honda подав заявку на торгову марку Motocompacto
Японський автовиробник Honda подав заявку на торгову марку Motocompacto, ймовірно, крихітного електромотоцикла.

Заявка на товарний знак нагадує Honda Motocompo 1980-х років. Motocompo був крихітним мотоциклом із двигуном, розробленим для розміщення в багажнику маленького автомобіля. Він пропонував водіям спосіб розширити доступ до міста.

Таким чином, назва торгової марки дуже схожа на Motocompo, але ми очікуємо, що новий мотоцикл буде електричним, на відміну від свого попередника. Однак це не перший раз, коли з’являються припущення про електричну версію Motocompo. Перша торгова марка Motocompacto була подана компанією Honda в 2020 році до Бюро патентів і торгових марок США. У заявці 2020 року транспортний засіб просто описується як пов’язаний з електричним скутером.

Для Motocompacto подано ще одну заявку на торговельну марку до Канадського відомства інтелектуальної власності. У канадській справі є дві окремі заяви, друга з яких написана як Moto Compacto. В описі торгової марки йдеться про те, що вона пов’язана з наземними транспортними засобами, а саме самобалансуючими електричними скутерами. Канадська заявка також містить дизайн логотипу торгової марки із зображенням компактного скутера.

Читайте також: В США Domino’s Pizza пересадить своїх курʼєрів на електромобілі Chevrolet Bolt

З 1981 по 1983 рік було випущено до 50 000 одиниць крихітного Motocompo. Очікується, що електрична версія цього компактного мотоцикла буде меншою через відсутність газового двигуна. Він також, ймовірно, прийде з кількома іншими інноваціями, щоб схвилювати ринок. Схоже, Honda реалізує свої плани щодо випуску 10 нових електричних мотоциклів і скутерів до 2025 року. Вона також представила дизайн Honda EM1 для свого електричного мопеда в Європі під час EICMA 2022.



Компактний дизайн Motocompacto разом із набором технічних функцій може привернути увагу ринку до бренду Honda. Офіційних подробиць Honda щодо Motocompacto поки що немає.
11-30-2022, 05:41  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 187   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: