Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Найпотужніший і найдорожчий кросовер BMW надійшов у виробництво
Всі новини / Автосвіт

Найпотужніший і найдорожчий кросовер BMW надійшов у виробництво

Найпотужніший і найдорожчий кросовер BMW надійшов у виробництво
У США стартувало виробництво BMW XM 2023.

Флагманський кросовер німецької марки — перша за довгі роки самостійна модель від підрозділу BMW Motorsport. Про це повідомляє офіційний сайт бренду.

Новий BMW XM у Європі коштує від 159 995 доларів і є найдорожчою моделлю німецької марки. Його конкурентами є Aston Martin DBX, Bentley Bentayga та Lamborghini Urus.

Дизайн BMW XM 2023 виконаний у новому фірмовому стилі німецької марки. У зовнішньому вигляді переважають рубані поверхні, а передня оптика виконана "двоповерховою".

Кросовер BMW досягає понад 5 м завдовжки, але при цьому в салоні лише 5 місць. На передній панелі встановлений широкий вигнутий екран. В обробці використані шкіра й алькантара.

Усі BMW XM 2023 будуть гібридами з 4,4-літровим V8 твін-турбо й електромотором. Першою у виробництво надійшла початкова версія, причому її потужність уже чимала — 652 к.с.

Читайте також: Кросовер Ferrari Purosangue б'є всі рекорди популярності

Такий кросовер розганяється до 100 км/год за 4,3 сек і розвиває 270 км/год. Разом із тим він здатний проїхати до 88 км на електротязі та витрачає 1,6 л/100 км.



Улітку з'явиться ще швидший 748-сильний варіант Label Red. Усі версії моделі отримали адаптивні амортизатори, активні стабілізатори та керовані задні колеса.
12-3-2022, 13:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 163   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: