Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Старий Porsche 911 повернули у виробництво й оснастили двигуном від "Формули-1" (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Старий Porsche 911 повернули у виробництво й оснастили двигуном від "Формули-1" (ВІДЕО)

Старий Porsche 911 повернули у виробництво й оснастили двигуном від "Формули-1" (ВІДЕО)
У Великій Британії вирішили повернути у продаж класичний Porsche 911 другого покоління. Культовий спорткар знайшов друге життя з новим двигуном, запозиченим у боліда "Формули-1".

Відео з незвичайним авто опублікували на Youtube-каналі cvdzijden — Supercar Videos.

Нестандартний тюнінг Porsche 911 виконало ательє Lanzante. Спорткар отримав 1,5-літровий турбомотор TAG-Porsche, який використовувався в гоночних McLaren у 1983-1985 роках. Оснащені ним боліди виграли 25 Гран-прі та принесли команді два чемпіонські титули.

У Формулі-1 цей двигун розвивав 750-1 000 к. с., але мав дуже невеликий ресурс – витримував 1-2 перегони. У Lanzante зробили його довговічнішим, але при цьому зменшили потужність до 500 к. с. Втім, він все одно потужніший за шістку топового Porsche 911 Turbo, а також легший на 250 кг. На додаток, звук двигуна голосніший і соковитіший.



Тюнінг Porsche 911 торкнувся і дизайну авто. Купе отримало обважування, масивний передній бампер і велике антикрило, як у гоночних Porsche 930 70-х років.

Читайте також: У покинутому сараї знайшли старовинний Mercedes без пробігу

Загалом планують зібрати 11 Porsche з двигунами від "Формули-1". Перші кілька автомобілів уже готові.
12-29-2022, 23:49  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 361   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: