Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер
Всі новини / Автосвіт

Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер

Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер
Повнопривідний Fiat Panda 4X4 повернеться у виробництво.

Керівництво італійського автогіганта вирішило відновити випуск своєї компактної й доступної моделі підвищеної прохідності. Про це СЕО Fiat Олів'є Франсуа повідомив сайт Passione Auto Italiane.

Виробництво Fiat Panda 4X4 припинили минулого літа, хоча стандартний хетчбек Panda залишився на конвеєрі. Серед причин називалися дефіцит автокомпонентів та похилий вік моделі.

Fiat Panda презентували ще у 2011 році й він уже не відповідає сучасним нормам безпеки. У 2018 році модель отримала незадовільну оцінку 0 зірок у краш-тесті EuroNCAP.

Проте, модель має певний попит — у 2022 році продано 95 449 Panda, що більше, ніж, наприклад, Fiat 500. Версія 4X4 також популярна, адже це один з небагатьох повнопривідних кросоверів А-класу в Європі. Автомобіль відносно недорогий, коштує від 17 000 євро.



Тому у 2023 році виробництво моделі відновлять. Найімовірніше, кросовер Fiat збереже 0,9-літровий 85-сильний турбомотор TwinAir.

Читайте також: Старі BMW X5, Porsche Cayenne та Range Rover порівняли на бездоріжжі (ВІДЕО)

Тим часом у розробці вже новий Fiat Panda. Він з'явиться в 2024 році і стане електрокаром, як новий Fiat 500. З усім тим, нинішню модель планують паралельно випускати до 2026 року.
01-2-2023, 07:16  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 246   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: