Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США у покинотому сараї знайшли колекцію автомобілів на кілька мільйонів доларів (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

В США у покинотому сараї знайшли колекцію автомобілів на кілька мільйонів доларів (ВІДЕО)

В США у покинотому сараї знайшли колекцію автомобілів на кілька мільйонів доларів (ВІДЕО)
В Сполучених Штатах Америки на покинутій фермі виявили велику колекцію раритетних автомобілів.

На території ферми знайшлася класика американського автопрому 60-70-х років минулого століття, тут є і Pontiac, Plymouth, Dodge, Ford та інші автомобілі.

Транспортні засоби мають зовсім різний технічний стан, переважна кількість машин в жахливому стані, без запчастин, або майже розібрані повністю. Ці всі авто були виявлені на відкритому повітрі, але на території ферми знайшлися ще автомобілі, які мають кращий стан, адже були заховані у великому сараї.



Авто які були закриті від снігу, дощу, вітру і інших погодних явищ, збереглися набагато краще і мають високу цінність. На них є пил, бруд та павутиння, але це справжні раритетні екземпляри. Серед них можна виділити Dodge Challenger R/T 1970 року випуску та Ford Mustang Boss 429 1969 року. Ці авто були випущені обмеженим тиражем і зараз разом коштують близько мільйона доларів.

Читайте також: Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер

Ще на відео можна помітити у кутку сарая Ford Torino Cobra Jet і Pontiac GTO першого покоління. Також вдалося ідентифікувати кілька «Мустангів», Shelby GT500 1967, Chevrolet Corvette 427 1968, Plymouth GTX 1969 і старий мотоцикл Kawasaki Ninja.
01-3-2023, 17:43  
Джерело: mashyna.com.ua
Переглядів: 119   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: