Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Безрукий гонщик проїхав у дрифті на швидкості понад 230 км/год (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Безрукий гонщик проїхав у дрифті на швидкості понад 230 км/год (ВІДЕО)

Безрукий гонщик проїхав у дрифті на швидкості понад 230 км/год (ВІДЕО)
У Польщі гонщик Бартош Осталовскі, який не має обох рук, встановив новий світовий рекорд зі швидкості дрифту.

Він проїхав у керованому заметі на швидкості понад 230 км/год. Відео заїзду опублікували на YouTube каналі No Hander by Bart Ostalowski.

Рекорд встановили на приватному польському аеродромі. Гонщик з ампутованими кінцівками потрапив до Книги рекордів Гіннеса після того, як відправив свій гоночний BMW M3 із двигуном LS від Chevrolet Corvette у дрифт на швидкості понад 230 км/год.

Бартош Осталовскі є володарем титулу найшвидшого дрифту у світі за умов керування ногами. 30 вересня він в аеропорту Піла почав занесення на 276 км/год і зберіг кут дрифту 60 градусів на 231 км/год.



На BMW M3 (E92) Бартоша Осталовскі встановлено 7,0-літровий V8, який видає 1 012 к. с. та 1 280 Нм. Його величезна потужність дозволила утримувати кут під час занесення.

Читайте також: Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер

Інтер'єр боліда побудований відповідно до особливих потреб гонщика. Усі ергономічні елементи підлаштовані під керування ногами. Перемикання 8-ступінчастої коробки передач ZF здійснюється за допомогою ременя безпеки, закріпленого на правому плечі гонщика.
01-4-2023, 01:01  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 102   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: