Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Китаї унікальний концепт-кар спалахнув прямо перед показом на виставці (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

У Китаї унікальний концепт-кар спалахнув прямо перед показом на виставці (ВІДЕО)

У Китаї унікальний концепт-кар спалахнув прямо перед показом на виставці (ВІДЕО)
Перед виставкою на автосалоні в Гуанчжоу 2022 унікальний концепт-кар загорівся на стенді IAT Automobile. Інцидент хотіли приховати від сторонніх очей, але відео із загорянням опублікували в мережі.

Відео опублікував на своїй сторінці у Twitter автомобільний журналіст Lei Xing.

Автосалон у Гуанчжоу зазвичай проходить щороку в листопаді, але у 2022 році виставку відклали через сплеск захворюваності Covid-19 у Китаї. Новою датою призначили 30 грудня.

Автошоу було відзначено гучним скандалом, пов'язаним з концепт-каром, що загорівся. У IAT Automobile заявили, що спалах почався не на концепті, а в робочій зоні під час будівництва стенду.



У конструкції концепту, найімовірніше, використовувався новий клей для з'єднання деталей. Він спалахнув від іскор, після чого полум'я поширилося на всю конструкцію.

Читайте також: Fiat повертає на конвеєр свій найдоступніший кросовер

Компанія IAT Automobile повинна була показати на виставці два концептуальні автомобілі. Через інцидент ці плани довелося скасувати.
01-4-2023, 05:09  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 128   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: