Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Доступний електромобіль Nissan розсекретили за два роки до прем'єри (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Доступний електромобіль Nissan розсекретили за два роки до прем'єри (ВІДЕО)

Доступний електромобіль Nissan розсекретили за два роки до прем'єри (ВІДЕО)
В інтернеті з'явилися рендери нового Nissan Micra.

Шосте покоління хетчбека В-класу презентують у 2025 році і стане електромобілем.

Про це пише сайт L'argus.

Новий Nissan Micra розробляють разом із Renault. Він стане родичем недорогого електрокара Renault 5, який почнуть випускати у 2024 році. Дві моделі випускатимуть на підприємстві у , а їхня вартість становитиме 22 000 – 24 000 євро.

Раніше Nissan публікував тизери нової моделі. Як і Renault 5, електромобіль Nissan Micra відрізняється незграбним дизайном з малими звисами кузова, а ручки його задніх дверей заховані у стійках даху. Від побратима хетчбек відрізняється, перш за все, оригінальними круглими фарами та ліхтарями. Персоналізувати авто можна буде завдяки двоколірному забарвленню.



Електрокар Nissan досягатиме приблизно 4 м завдовжки і 1,7 м завширшки. Він отримає 136-сильну установку і живе батареї на вибір – на 42 та 52 кВт∙год.

Читайте також: Названі вживані кросовери та позашляховики з дуже дорогим обслуговуванням

У разі запас ходу становитиме близько 400 км. Цілком ймовірно, що потім з'явиться 218-сильний спортивний варіант від Nismo.


01-6-2023, 08:34  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 528   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: