Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Безпілотне таксі Hyundai Ioniq 5 випробували на вулицях Лас-Вегаса (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Безпілотне таксі Hyundai Ioniq 5 випробували на вулицях Лас-Вегаса (ВІДЕО)

Безпілотне таксі Hyundai Ioniq 5 випробували на вулицях Лас-Вегаса (ВІДЕО)
Hyundai спільно з Motional випробували на вулицях Лас-Вегаса безпілотне таксі на базі електромобіля Ioniq 5.

Відео, де показано, як автономний автомобіль справляється зі своїми завданнями, опублікували на YouTube-каналі автовиробника.

Робаксі Hyundai Ioniq 5 запустять наприкінці 2023 року в Лас-Вегасі. Потім послугу запропонують у Лос-Анджелесі й інших містах США. Також автономне таксі вже проходить випробування на вулицях Бостона, Сан-Дієго та Сінгапура.

Hyundai Ioniq 5 отримав понад 30 датчиків і обчислювальну систему зі штучним інтелектом для навігації. Автономне таксі без проблем розпізнає перешкоди й реагує на них. Він чудово показав себе в місті, де повно дивно одягнених людей і незвичайних автомобілів.



Безпілотне таксі приймає замовлення так само, як і справжні таксисти. Перший час на передніх сидіннях будуть оператори, які в разі збою візьмуть керування автомобілем у свої руки.

Читайте також: Названі вживані кросовери та позашляховики з дуже дорогим обслуговуванням

Hyundai та Motional у 2024 році планують позбутися сторонньої допомоги, щоб роботаксі справлялося із завданнями самостійно.


01-6-2023, 11:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 239   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: