Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » З військової вантажівки створили зручний автобудинок, готовий до суворого бездоріжжя (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

З військової вантажівки створили зручний автобудинок, готовий до суворого бездоріжжя (ВІДЕО)

З військової вантажівки створили зручний автобудинок, готовий до суворого бездоріжжя (ВІДЕО)
Подружжя Паркер та Ізабель зі США показали свій будинок на колесах на базі військової вантажівки. У ньому є кухня, спальня та місце для велосипедів.

Результат роботи пари показали на Youtube-каналі Tiny Home Tours.

Паркер та Ізабель вже кілька місяців живуть у своєму автобудинку. На переїзд до нього пара зважилася через свою любов до подорожей.

Створення автобудинку почалося, коли Паркер та Ізабель купили списану військову вантажівку Stewart and Stevenson M1078 25 грудня 2021 року. Через півроку вони завершили всі роботи з будівництва свого будинку на колесах.

Паркер згадав, що переробка кабіни була найскладнішим завданням. Спочатку вона була порожньою та без ізоляції.

Автобудинок назвали "Expedition Nugget" ("Експедиційний самородок"). Його пофарбували в білий колір, щоб він менше нагадував військову вантажівку.



Будинок на колесах оснащується великою кількістю додаткового обладнання, зокрема трьома кранами, призначеними для підйому важких предметів.

Читайте також: Tesla у 2022 році виробила понад мільйон електрокарів

Пара показала внутрішнє оздоблення автобудинку. Усередині можна знайти практичну кухню, невелику "їдальню" і спальне місце, розташоване нагорі. Під ним є невеликий простір для велосипедів.
01-7-2023, 21:48  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 010   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: