Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Концепт i Vision Dee показав майбутнє цифрових технологій BMW (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Концепт i Vision Dee показав майбутнє цифрових технологій BMW (ВІДЕО)

Концепт BMW i Vision Dee (Digital Emotional Experience, цифровий емоційний досвід) описує недалеке майбутнє, в якому цифрові технології підуть далеко за межі голосового керування та асистуючих систем.

Наприклад, прототип демонструє сучасну версію проєкційного дисплея, який займає всю ширину лобового скла і з’явиться на моделях Neue Klasse у 2025 році.

Також i Vision Dee оснащений сенсорним перемикачем BMW Mixed Reality Slider. Він дозволяє вибирати один із п’яти рівнів занурення в цифровий контент. Користувач сам вирішує, яку інформацію показувати на проєкційному дисплеї, від «аналогової» до повного заміщення реального світу віртуальним, ефект від якого посилюють скло, що затемнюється. На них також виводиться аватар водія при наближенні до машини.

Футуристичний седан зовні повторює хетчбек i Vision Circular . Він зберіг усі ключові елементи дизайну сучасних BMW – від ґрат і фар до вигину Хофмайстера. Але тепер це фіджитальні об’єкти, що існують на стику цифрового та фізичного просторів. Завдяки їм автомобіль може виражати емоції та спілкуватися з людьми. А ще він вміє змінювати колір. BMW покращила торішню технологію ePaper , розроблену у співпраці з E Ink, і створила плівку, що дозволяє перемикатися між 32 відтінками.



Кузов I Vision Dee розділений на 240 сегментів, що індивідуально керуються, що дає безмежний простір для творчості. Однак наскільки ця технологія готова до комерційного використання, поки що невідомо. Тим часом там же, на виставці CES, компанія Volkswagen показала прототип електричного седана ID.7, пофарбований фарбою, що складається з 40 струмопровідних та ізолюючих шарів.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

Використовуючи механізм електролюмінесценції, таке покриття дозволяє індивідуально підсвічувати 22 частини кузова.



01-9-2023, 15:23  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 193   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: