Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Фургон Mercedes-Benz Sprinter перетворили на зручний будинок на колесах
Автосвіт / Фото

Фургон Mercedes-Benz Sprinter перетворили на зручний будинок на колесах

Фургон Mercedes-Benz Sprinter перетворили на зручний будинок на колесах
Компанія Boho Camper Vans створила зручний автобудинок з усім необхідним для життя на базі Mercedes-Benz Sprinter.

Фургон призначений для людей, які люблять природу та подорожі. Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Будинок на колесах побудований на базі Mercedes-Benz Sprinter 2500 2022 випуску й отримав назву Zephyr. У ньому можна знайти газову плиту, обігрівач і навіть душ.

Фургон має довжину 7,3 метри та висоту 2,9 метрів. Він оснащується 3,0-літровим турбодизельним двигуном з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Щоб живити всю електроніку в автобудинку, у Boho Camper Vans встановили у фургон акумуляторну батарею ємністю 300 мАгод і сонячні панелі на 400 Вт.

У комплекті з автобудинком йдуть резервуари для води й інтелектуальні рішення для зберігання даних. Житловий простір досить універсальний та естетичний.

Усередині будинок на колесах покрили якісною ізоляцією та теплим сучкуватим червоним кедром. Стінові та стельові панелі доповнюються водонепроникною вініловою підлогою.



Кухонна зона Zephyr знаходиться прямо за водієм і враховує стільниці з обробних блоків, плиту та духовку з неіржавної сталі з трьома конфорками, а також раковину. Поруч встановлений бак для води ємністю 95 літрів.

В автобудинку є і невелика зона відпочинку з двома маленькими лавками. Поруч знаходиться ліжко, яке можна скласти для додаткового місця.

Зверху встановлені два стельові вентилятори для ефективної вентиляції та шафи для зберігання одягу. Щоб завжди залишатися на зв'язку, автобудинок оснастили антеною weBoost.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

Автобудинок Zephyr зараз виставлений на продаж у Денвері, США. Його ціна складає 170 000 доларів.
01-12-2023, 11:42  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 378   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: