Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Культовий Lamborghini за мільйон доларів понад 30 років ховали у Латинській Америці (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Культовий Lamborghini за мільйон доларів понад 30 років ховали у Латинській Америці (ВІДЕО)

У Венесуелі знайшли раритетний Lamborghini Countach 1986 року.

Знаменитий суперкар 30 років простояв у гаражі й жодного разу не виїжджав на дороги. Історію авто розповіли у відео на Youtube-каналі CuratedTV.

Усього випущено менше 2 000 Lamborghini Countach, тому долю практично кожного авто можна простежити. Саме ця машина спочатку була зареєстрована в Маямі. Автомобіль використовувався для зйомок у рекламних фотосесіях, а потім зник.

З'ясувалося, що наприкінці 80-х суперкар Lamborghini купив мільйонер із Венесуели, проте не їздив на авто. У країні вибухнула економічна криза і він просто боявся привертати до себе увагу криміналітету.

Lamborghini Countach стояв у гаражі, а власник підтримував його у хорошому стані. Пробіг авто становить лише 6 000 км.

Кілька років тому машину знайшов американський колекціонер авто Джон Темеріан. Після тривалих переговорів йому вдалося викупити суперкар. Сума угоди не називається, але відомо, що вона становить щонайменше мільйон доларів.



Оскільки ситуація у Венесуелі зараз напружена, то Lamborghini довелося вивозити у США за умов найсуворішої секретності. Після прибуття авто пройшло обслуговування і його готуються продати новому власнику.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

Авто належить до версії Lamborghini Countach LP5000 QV. Купе оснащено 5,0-літровим 455-сильним V12 і здатне розігнатися до 100 км/год за 5,2 с та розвинути 295 км/год.
01-12-2023, 12:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 377   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: