Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Спорткар Nissan Z воював з Dodge Challenger у гонці по прямій (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Спорткар Nissan Z воював з Dodge Challenger у гонці по прямій (ВІДЕО)

Спорткар Nissan Z воював з Dodge Challenger у гонці по прямій (ВІДЕО)
Блогери порівняли в заїзді по прямій новий японський спорткар Nissan Z і маскар Dodge Challenger 392 Widebody Scatpack Shaker.

Обидва автомобілі оснащуються заднім приводом, але зовсім різні у своєму підході. Відео перегонів опублікували на YouTube-каналі Sam CarLegion.

Dodge Challenger третього покоління випускається із 2008 року. Він використовує вже застарілу платформу LX, яка була трохи оновлена у 2014 році.

Обидва авто задньопривідні та оснащені автоматичними коробками передач з гідротрансформатором. На цьому їхня схожість закінчується.

У Dodge Challenger 392 Widebody Scatpack Shaker встановлений атмосферний 6,4-літровий двигун V8 HEMI, який видає потужність 485 к. с. і 644 Нм крутного моменту. Утримати потужний маслкар допомагають широкі задні шини 305/35, взуті на 20-дюймові диски.

Nissan Z оснащується 3,0-літровим турбованим мотором V6, який видає потужність 405 к.с. і 475 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Блогери влаштували кілька заїздів, щоб показати можливості спорткарів. У перших двох гонках автомобілі стартували з місця, а потім на швидкості 50 км/год.



Nissan Z хоч і рушає з місця досить добре, але він поступається Dodge Challenger у потужності. У результаті американський маскар втримав перемогу.

Читайте також: Презентовано інноваційний автомобіль Sony (ВІДЕО)

В решті заїздів ситуація не змінилася. Японському спорткару не вистачає потужності, щоб їхати на рівних із Dodge Challenger.
01-13-2023, 05:23  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 173   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: