Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Найшвидші кросовери у світі зіткнулися в гонці по прямій (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Найшвидші кросовери у світі зіткнулися в гонці по прямій (ВІДЕО)

Найшвидші кросовери у світі зіткнулися в гонці по прямій (ВІДЕО)
Одні з найшвидших кросоверів у світі порівняли у гонці по прямій.

Для заїзду вибрали Porsche Cayenne Turbo GT, Aston Martin DBX707 та Rivian R1S. Відео із драгрейсингом опублікували на YouTube-каналі Hagerty.

Porsche Cayenne Turbo GT оснащується 4-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, який видає 631 к. с. Кросовер розганяється від 0 до 100 км/год лише за 3,2 секунди.

Під капотом Aston Martin DBX707 також розташований 4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом. Його потужність складає 697 к. с., а розгін від 0 до 100 км/год займає 3,1 секунди.

Rivian R1S — єдиний електричний претендент у заїзді. Він має потужність 835 к. с., але набагато важчий за своїх конкурентів.

Блогери зазначили, що лише Rivian R1S укомплектований шинами, які призначені як для дороги, так і для бездоріжжя. Porsche Cayenne Turbo GT та Aston Martin DBX707 використовують надвисокопродуктивні шини, які підходять для їзди по треку.



Це відео доводить, що електромобілі не завжди обходять авто з ДВЗ. У гонці по прямій бензинові конкуренти не залишили Rivian R1S жодного шансу на перемогу. Він останнім перетнув фінішну межу.

Першим у гонці фінішував Porsche Cayenne Turbo GT, а Aston Martin DBX707 проїхав другий відрізок. За словами блогерів, уся справа у виборі шин. З більш відповідним комплектом гуми британський кросовер міг обігнати свого конкурента.

Читайте також: Старі BMW X5, Porsche Cayenne та Range Rover порівняли на бездоріжжі (ВІДЕО)

Наприкінці ролика Porsche Cayenne Turbo GT порівняли із суперкаром Maserati MC20. Цей заїзд виявився не менш разючим.
01-2-2023, 08:27  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 874   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: