Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Британський бюджетний кросовер здивував експертів відточеною керованістю (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Британський бюджетний кросовер здивував експертів відточеною керованістю (ВІДЕО)

Британський бюджетний кросовер здивував експертів відточеною керованістю (ВІДЕО)
Британський бюджетний кросовер MG ZS випробували в "лосиному тесті" на керованість.

Автомобіль чудово впорався із завданням, показавши гідний результат. Відео з тестами моделі опублікували на YouTube-каналі km77.com.

Для тестів вибрали MG ZS Luxury 1.5 VTI-tech. Його вартість становить трохи більше 21 тисячі доларів.

Кросовер оснащується 1,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 106 к.с. і 141 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

У тесті на слалом MG ZS показав час 25,7 секунди. Для порівняння, потужніший електрокросовер Nissan Ariya впорався з цим випробуванням за 25,5 секунди.



У "лосиному тесті" кросовер здивував своєю керованістю. Система контролю стійкості виконувала свою роботу, не заважаючи попри це проходити повороти.

Максимальна швидкість MG ZS у "лосиному тесті" склала 77 км/год. Навіть спортивний кросовер Range Rover Sport P510e не зміг впоратися з випробуванням на швидкості понад 69 км/год.

Читайте також: Електричний Mercedes-Benz G-Class проходить дорожні випробування при низьких температурах

Проте MG ZS не викликав захоплення в експертів. Попри непогану керованість у кросовера є проблеми з жахливими матеріалами в обробці інтер'єру та з якістю складання.
01-18-2023, 06:17  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 431   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: