Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У BMW 7 Series 2023 тепер можна дивитися футбольні матчі
Автосвіт / Фото

У BMW 7 Series 2023 тепер можна дивитися футбольні матчі

У BMW 7 Series 2023 тепер можна дивитися футбольні матчі
BMW продовжує розширювати можливості розважальної системи флагманського седана 7 Series 2023 (G70).

У власників авто у Німеччині тепер є можливість дивитися матчі Бундесліги.

Про це повідомили на сайті BMW Blog.

Для BMW 7 Series 2023 у Німеччині вийшло бездротове оновлення, що додає контент на запит з Бундесліги. Пілотна програма спочатку впроваджується у Німеччині та розрахована до 31 березня 2024 року.

Тепер футбольні вболівальники, які володіють останнім флагманом BMW, можуть дивитись матчі Бундесліги у своєму автомобілі за допомогою функції потокового відео. Для цього достатньо активувати власну eSIM.

Bundesliga In-Car встановлюється на автомобіль в автономному режимі. Якість трансляції обіцяють на найвищому рівні завдяки вбудованій антені за допомогою з'єднання 5G.

Для безпеки дивитися матчі можна буде лише за умови, що BMW 7 Series не перебуватиме в русі. Коли ви почнете їхати, відеотрансляція припиниться, але збережеться аудіопотік.



Також у додатку з'явиться корисна функція "ярлики у матчі". Штучний інтелект автоматично шукатиме найцікавіші моменти матчу, після чого згенерує короткі кліпи для перегляду. Вони супроводжуватимуться коментарями англійською мовою. Крім цього, в Bundesliga In-Car можна буде знайти зведення ігрових днів та іншу інформацію про матчі.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Найближчим часом додаток стане доступним в Австрії та Швейцарії. Після цього нове оновлення тестуватимуть у Великій Британії та США.
01-19-2023, 17:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 213   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: