Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Тюнінговий Nissan Skyline та GT-R кинули виклик Chevrolet Corvette на прямій (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Тюнінговий Nissan Skyline та GT-R кинули виклик Chevrolet Corvette на прямій (ВІДЕО)

Тюнінговий Nissan Skyline та GT-R кинули виклик Chevrolet Corvette на прямій (ВІДЕО)
Блогери влаштували заїзд по прямій між 1000-сильним Nissan Skyline GT-R (R34), Nissan GT-R Nismo та Chevrolet Corvette Z06.

Відео перегонів опублікували на YouTube-каналі Throttle House.

Chevrolet Corvette Z06 оснащується атмосферним 5,5-літровим двигуном V8, який видає 670 к. с. потужності та 630 Нм крутного моменту. Він розганяється від 0 до 100 км/год за 2,6 секунди. Вся потужність передається лише на задні колеса.

Під капотом Nissan GT-R Nismo встановлений 3,8-літровий двигун V6 із подвійним турбонаддувом. Він видає потужність 600 к. с. і 652 Нм крутного моменту. Він оснащений системою повного приводу.

Останнім претендентом є 1000-сильний Nissan Skyline GT-R. Він оснащується 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном із турбонаддувом.

У першому заїзді старий Nissan Skyline GT-R невпевнено стартував, але завдяки своїй потужності зміг вирватися вперед. Сучасніший Nissan GT-R Nismo прийшов другим, а Chevrolet Corvette Z06 дістався фінішу останнім.



При старті з ходу Chevrolet Corvette Z06 всеж таки зміг впоратися з Nissan GT-R Nismo.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Тим не менш, першим знову фінішував Nissan Skyline GT-R.

01-20-2023, 18:43  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 601   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: