Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen представив «розумний» клімат-контроль, яким можна керувати голосом (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Volkswagen представив «розумний» клімат-контроль, яким можна керувати голосом (ВІДЕО)

Volkswagen представив «розумний» клімат-контроль, яким можна керувати голосом (ВІДЕО)
Німецький концерн Volkswagen представив нову «розумну» систему вентиляції.

У розширеному функціоналі клімат-контролю з’явилася можливість керування налаштуваннями голосом, а також автоматичне регулювання температури в салоні, залежно від погодних умов.

Кліматична установка здатна розпізнати ключ власника автомобіля та автоматично запускається ще до моменту, коли водій сідає у транспортний засіб. Залежно від температури на вулиці вона починає охолоджувати чи прогрівати салон, рівномірно розподіляючи повітряні потоки. Після того як водій та пасажири зайняли свої місця, потоки повітря можна перенаправити відповідно до індивідуальних уподобань кожного.



Основне управління клімат-контролем здійснюється за допомогою 15-дюймової інформаційно-розважальної системи, проте установка здатна розпізнавати і голосові команди.

Ще однією особливістю нової установки стала здатність реагувати на погодні та кліматичні умови. Завдяки датчику, вбудованому в лобове скло, клімат-контроль може визначати кут падіння сонячного світла. Якщо сонце сильно світить лише на один бік автомобіля, кондиціонер автоматично почне подавати більше холодного повітря на нагріту зону.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Поки що нова система кондиціювання буде доступна лише в електричному седані Volkswagen ID.7, який дебютує вже у поточному році.



01-21-2023, 06:14  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 132   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: