Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Кросовер Nissan Qashqai приємно здивував експертів своєю керованістю (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Кросовер Nissan Qashqai приємно здивував експертів своєю керованістю (ВІДЕО)

Кросовер Nissan Qashqai приємно здивував експертів своєю керованістю (ВІДЕО)
Експерти перевірили керованість гібридного кросовера Nissan Qashqai.

Він чудово впорався з "лосиним тестом", пройшовши його на високій швидкості. Відео випробування опублікували на YouTube-каналі km77.com.

Для тестів обрали кросовер Nissan Qashqai e-power. Ця гібридна версія оснащується 1,5-літровим трициліндровим двигуном, який доповнений електродвигуном. Загальна потужність силової установки складає 188 к. с. Заявлена витрата палива — 4,4 л на 100 км.

У "лосиному тесті" Nissan Qashqai показав себе з найкращого боку. Кросовер впевнено проїжджав перешкоди, не втрачаючи при цьому зчеплення з дорогою.

Кросовер був "взутий" у літні шини Michelin Primacy 4 235/45 R20 100 V. Завдяки ним вдалося досягти відмінного зчеплення.



Nissan Qashqai зміг пройти тестову ділянку на швидкості 77 км/год. Цей результат навіть перевершив спроби спортивного кросовера Land Rover Range Rover Sport.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

У результаті експерти заявили, що гібридний кросовер має непогану керованість. Тим не менш, він виявився не настільки стійким на дорозі, як очікувалося.


01-24-2023, 19:26  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 634   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: