Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Україні з'явився недорогий британський електрокросовер із запасом ходу 400 км
Всі новини / Автосвіт

В Україні з'явився недорогий британський електрокросовер із запасом ходу 400 км

В Україні з'явився недорогий британський електрокросовер із запасом ходу 400 км
В Україну привезли новий MG Marvel R.

Електричний кросовер британського бренду засвітився у Києві. Про це повідомляє сайт ТопЖир.

MG Marvel R — п'ятимісний кросовер довжиною 4,67 м з виразним дизайном. Привертають увагу тоненька діодна оптика на всю ширину кузова, виражений "ніс" і висувні дверні ручки.

Вже в базовій версії салон MG Marvel R оброблений шкірою, а передні сидіння отримали електропривод та підігрів. У кросовера віртуальний щиток приладів та великий 19,4-дюймовий тачскрін портретного формату.

Об'єм багажника кросовера становить 357-1396 л, а задньопривідна версія має ще й 150-літровий відсік спереду. Двері багажника оснащені електроприводом.

Новий MG Marvel R в Україні доступний лише у багато оснащених версіях. Базовий варіант за 1,7 млн. гривень отримав безключовий доступ, панорамний дах, електропакет, роздільний клімат-контроль, камери кругового огляду, бездротову зарядку для смартфонів.



Також у всіх MG Marvel R 2023 є адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, утримання у смузі, моніторингу "сліпих" зон та розпізнавання дорожніх знаків.

Електромобіль MG Marvel R пропонують у задньопривідній 180-сильній та повнопривідній 288-сильній модифікації. Розгін до 100 км/год займає 7,9 і 4,9 с відповідно, а максимальна швидкість обмежена на 200 км/год.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Акумуляторна батарея на 70 кВт∙год забезпечує запас ходу 402 км у задньопривідній версії та 370 км – у повнопривідній. Зарядити електрокар MG у швидкому режимі на 80% можна за 43 хвилини. Крім того, передбачена функція двонаправленої зарядки — можна живити від авто різне електроустаткування.




01-28-2023, 19:46  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 232   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Коментарі (1)
Іммер 28 січня 2023 20:41

Тільки він такий англійський, як я Тутанхамон! Хіба що назва - Morris Garage. ВСЕ! Решта - Китай

Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: