Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Умілець створив неймовірний шестиколісний седан Rolls-Royce із дерева (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Умілець створив неймовірний шестиколісний седан Rolls-Royce із дерева (ВІДЕО)

Умілець створив неймовірний шестиколісний седан Rolls-Royce із дерева (ВІДЕО)
Майстер із В'єтнаму побудував із дерева унікальний шестиколісний Rolls-Royce для свого сина.

Мініатюрний седан може самостійно їздити. Відео опублікували на YouTube-каналі ND — Woodworking Art.

В'єтнамський майстер часто створює вражаючі копії реальних автомобілів із дерева. Він підходить до своєї справи з маніакальною точністю, відтворюючи найдрібніші деталі.

Цього разу умілець вирішив створити унікальне авто, яке не матиме аналогів. Він узяв за основу розкішний седан Rolls-Royce Phantom та додав йому ще одну вісь.

Складання починається з днища автомобіля, яке вирізається за формою і зміцнюється металевим каркасом. Потім поступово збираються кузов, електромотор та рульова рейка.

У вирізи вставляються фари та задні ліхтарі. Після цього додається електроніка. У результаті автомобіль вийшов цілком функціональним.



Дерев'яний Rolls-Royce отримав робочі двері, панель приладів і музичну систему. Він навіть має дерев'яну версію статуї "Дух екстазу", яка прикрашає капоти всіх моделей бренду.

Читайте також: У Китаї представили електрокросовер за ціною Дастера з великим запасом ходу

Наприкінці ролика ентузіаст показав, як разом із сином вирушив на своєму Rolls-Royce на ринок для купівлі квітів. Вони легко помістилися в багажнику.
02-3-2023, 18:34  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 134   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: