Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Mercedes-AMG E63 вперше стане 700-сильним гібридом
Всі новини / Автосвіт

Новий Mercedes-AMG E63 вперше стане 700-сильним гібридом

Новий Mercedes-AMG E63 вперше стане 700-сильним гібридом
У Mercedes підтвердили, що модель E63 AMG наступного покоління отримає силову гібридну установку.

Модель втратить 4,0-літровий двигун V8, але стане потужнішою. Про це повідомили на сайті Wards Auto.

Mercedes-AMG E63 стане під'єднуваним гібридом. В основі силової установки буде 3,0-літровий шестициліндровий турбодвигун. Його доповнять електромотором.

Нагадаємо, що нові Mercedes-AMG C63 та GT63 S E-Performance також стали гібридами. Компактний седан може проїхати близько 13 км лише на електротязі, а топовий ліфтбек у лінійці – до 12 км. Найімовірніше, E63 AMG наступного покоління отримає схожий запас ходу.



За чутками, потужність силової установки нового Mercedes-AMG E63 складе понад 700 к. с. Крутний момент очікується на рівні 1000 Нм.

Заряджена модель наступного покоління отримає окрему двоступінчасту коробку передач з електронним диференціалом підвищеного тертя передачі потужності електромотора на задні колеса. Бензиновий двигун працюватиме в парі з дев'ятиступінчастою коробкою передач AMG Speedshift MCT.

Крім топової версії моделі буде представлена модифікація E53. Вона також отримає силову установку з 3,0-літровим шестициліндровим двигуном та електромотором, але її потужність буде нижчою.

Читайте також: BMW не буде найближчим часом випускати пікапи

Прем'єра нового покоління Mercedes-AMG E63 відбудеться наприкінці 2023 або на початку 2024 року. Наразі модель активно проходить заводські випробування.
02-7-2023, 20:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 400   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: