Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mazda готує наступника моделі CX-7
Всі новини / Автосвіт

Mazda готує наступника моделі CX-7

Mazda готує наступника моделі CX-7
Знаменитий кросовер Mazda CX-7 отримає спадкоємця.

Модель назвуть CX-70, і вона дебютує до кінця цього року. Інформацію підтвердив сайту Autoblog керівник північноамериканського підрозділу Mazda Джефф Гайтон.

Нова Mazda CX-70, по суті, стане молодшою "сестрою" флагманської моделі CX-90, яку нещодавно презентували в США. Джефф Гайтон пояснив, що першим на ринок вирішили вивести саме Mazda CX-90 тому, що потрібно замінити вже застарілий кросовер CX-9.



Mazda CX-70 2024 буде компактнішою, ніж CX-90, і її запропонують виключно в п'ятимісцевому виконанні. Разом із тим кросовер буде дещо більшим за розмірами, ніж європейський аналог Mazda CX-60.

Дизайн Mazda CX-70 буде витриманий у дусі CX-60 та CX-90 — із довгим капотом, фірмовою широкою решіткою радіатора та компактними фарами.

У схожому стилі буде виконаний і салон — там встановлять віртуальну панель приладів і високу консоль між передніми кріслами. Оскільки модель позиціонується як преміальна, то варто очікувати на багату комплектацію і дорогу внутрішню обробку.

Читайте також: BMW не буде найближчим часом випускати пікапи

Як і Mazda CX-60 і CX-90, кросовер побудують на новій задньопривідній платформі з поздовжнім розташуванням двигуна. Він отримає 3,3-літрову бензинову турбошістку потужністю 345 к.с. і 328-сильну плаг-ін гібридну установку. Обидві версії будуть оснащені 8-ступінчастою автоматичною КПП.
02-8-2023, 08:37  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 294   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: