Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Кросовер Nissan X-Trail пройшов випробування "лосиним" тестом (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Кросовер Nissan X-Trail пройшов випробування "лосиним" тестом (ВІДЕО)

Кросовер Nissan X-Trail пройшов випробування "лосиним" тестом (ВІДЕО)
Експерти перевірили Nissan X-Trail у випробуваннях на керованість.

Кросовер не зміг отримати чудову оцінку за "лосиний" тест, не набравши необхідної швидкості.

Відео опублікували на YouTube каналі km77.com.

У випробуваннях брав участь гібридний Nissan X-Trail e-Power. Найімовірніше, саме збільшена через силову установку вага не дозволила кросоверу впоратися з "лосиним" тестом.

Під час "лосиного тесту" імітується поява непередбачуваної перешкоди на дорозі. Завдання тестованого авто — уникнути зіткнення на максимальній швидкості.



Для успішного проходження випробування потрібна швидкість щонайменше 77 км/год. Експертам вдалося впоратися з "лосиним" тестом лише на швидкості 74 км/год. Вже на 75 км/год кросовер зачіпав конуси.

Експерти визнали, що хоч швидкість і виявилася недостатньою, кросовер все ж таки непогано управляється. Вони також наголосили на стабільній роботі систем безпеки.

З тестом на слалом Nissan X-Trail впорався за 25,5 секунд. Для порівняння, розкішний позашляховик Land Rover Range Rover Sport та компактний кросовер Toyota Aygo X Cross Play проїхали смугу перешкод за 26,1 секунд.

Читайте також: Mercedes-Benz знову звинуватили у махінаціях зі шкідливими викидами

Nissan X-Trail e-Power оснащений 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном та електромотором сумарною потужністю 204 к. с. Тестовий кросовер був оснащений зимовим комплектом шин. За словами експертів, літня гума може показати себе набагато краще.

02-15-2023, 03:11  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 209   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: