Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes-Benz розробляє компактну версію G-Сlass
Всі новини / Автосвіт

Mercedes-Benz розробляє компактну версію G-Сlass

Mercedes-Benz розробляє компактну версію G-Сlass
Компанія Mercedes-Benz розширить сімейство G-Class за рахунок компактного позашляховика з дуже подібним дизайном.

Про це пише Handelsblatt із посиланням на джерела в корпоративних колах. Новинку оснащуватимуть як традиційними ДВЗ, так і електромоторами, а на ринку вона з’явиться у 2026 році.

Технічно обидві моделі принципово відрізнятимуться. Базуватиметься позашляховик на платформі, яку Mercedes-Benz зараз розробляє для лінійки компактних моделей на кшталт GLA і GLB – як з ДВЗ, так і з електроприводом. Для електричних моделей передбачені 800-вольтова архітектура та технології швидкого заряджання. Нові акумулятори дозволять забезпечити запас ходу на рівні 500 км.



Джерела видання стверджують, що поява компактнішого G-Class спровокована ринковим успіхом основної моделі. Керівництво Mercedes-Benz планує розвинути його за рахунок розширення сімейства. Водночас позашляхові якості новинки можуть виявитися гіршими, оскільки вона буде помітно нижчою та отримає менший дорожній просвіт.

Читайте також: Mercedes-Benz знову звинуватили у махінаціях зі шкідливими викидами

Як саме назвуть новий позашляховик, поки що невідомо, але, за даними інсайдерів, варіант GLG у Mercedes-Benz вже відкинули.


02-20-2023, 20:29  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 238   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: