Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes-Benz скорочуватиме лінійку компактних автомобілів
Всі новини / Автосвіт

Mercedes-Benz скорочуватиме лінійку компактних автомобілів

Mercedes-Benz скорочуватиме лінійку компактних автомобілів
Компанія Mercedes-Benz розсекретить компактний автомобіль нового покоління у 2023 році.

Це у розмові з Automotive News підтвердив голова німецької марки Ола Калленіус.

За його словами, інвестиції в розвиток лінійки компактів не припиняться, проте автовиробник зосередиться тільки на найуспішніших автомобілях. В результаті перегляду гами машин початкового рівня їх кількість скоротиться з семи до чотирьох.

Цього року можна чекати на анонс і перші офіційні тизери компактної моделі нового покоління, яка замінить собою актуальні A-Class і B-Class. Відомо, що в основу новинки ляже платформа MMA, яка призначена як для автомобілів з ДВЗ, так і електрифікованих. Виробництво запустять 2024 року.



Калленіус охарактеризував майбутній компакт як «розкішний автомобіль початкового рівня», іншими словами, він призначений для тих, хто має намір пересісти на машину класом вище. Але і коштуватиме така модель буде дорожче, ніж нинішні A-Class та B-Class.

У Mercedes-Benz готові до того, що зі скороченням модельної лінійки та збільшенням вартості частка продажу компактних машин до 2026 року значно скоротиться. В даний час, з урахуванням реалізації Smart, такі автомобілі займають частку 29 відсотків у загальному обсязі продажів Mercedes-Benz Group.

Читайте також: В Україну офіційно привезуть дизельний пікап Peugeot Landtrek з “понижайкою” та круговим оглядом

На сьогоднішній день, Mercedes-Benz представлений на європейському ринку сімома компактними моделями: це A-клас, B-клас, седан A-класу, купе CLA, універсал CLA, а також кросовери GLA і GLB.

02-22-2023, 13:42  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 194   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: