Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На електрокарах Tesla Model S та Model X виявили махінації з гальмами
Всі новини / Автосвіт

На електрокарах Tesla Model S та Model X виявили махінації з гальмами

На електрокарах Tesla Model S та Model X виявили махінації з гальмами
На електромобілях Tesla знову помітили фальшиві пластикові накладки на гальмівні супорти.

Їх встановили на 1020-сильні електрокари Model S Plaid та Model X Plaid. Про це повідомили на сайті AutoEvolution.

Tesla Model S Plaid та Model X Plaid є найпотужнішими електромобілями бренду. Саме тому їм потрібна відмінна гальмівна система.

У січні Tesla Model Y Performance вже помічали фальшиві накладки на гальмівні супорти. Проте дивно побачити подібне на найдорожчих та найшвидших моделях.

До літа 2022 постачальником запчастин для гальмівної системи електромобілів Tesla виступала компанія Brembo. Пізніше їх замінили Mando, через що заряджені моделі перестали оснащувати великими гальмівними супортами.

На Tesla Model S Plaid та Model X Plaid високопродуктивні гальма замінили на звичайні, які можна зустріти на моделях нижчого рівня. На супорти кріпляться червоні пластикові накладки, які роблять їх більшими візуально.



На сайті Tesla зазначено, що Model S Plaid та Model X Plaid оснащуються "гальмівними супортами з більш високою термостійкістю". Багато власників електрокарів так і не зрозуміли, що це означає.

У Європі для Tesla Model S Plaid та Model X Plaid навіть довелося знизити максимальну швидкість. Замість 300 км/год. заряджені електрокари тепер можуть розганятися лише до 280 км/год. Можливо, це пов'язано з тим, що нова гальмівна система не здатна загальмувати авто на такій високій швидкості.

Читайте також: В Україну офіційно привезуть дизельний пікап Peugeot Landtrek з “понижайкою” та круговим оглядом

Обидві моделі оснащуються трьома електромоторами потужністю 1020 к. с. та можуть проїхати на одному заряді понад 600 км. Розгін від 0 до 100 км/год займає приблизно 2 секунди.
02-24-2023, 10:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 175   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: