Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Уперше показали передсерійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck
Автосвіт / Фото

Уперше показали передсерійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck

Уперше показали передсерійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck
На Дні інвесторів уперше показали передсерійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck. Його інтер'єр вийшов незвичайним і мінімалістичним.

Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Tesla Cybertruck досягла стадії бета-виробництва, і генеральний директор бренду Ілон Маск схвалив остаточний дизайн пікапа. Він лише трохи відрізняється від концепту, показаного кілька років тому.



Інтер'єр Tesla Cybertruck довго залишався загадкою, але тепер з'явилася можливість розглянути його краще. Помітно, що рульове колесо набуло незвичайної прямокутної форми. Від фізичних клавіш відмовилися повністю.

У центрі салону встановлено величезний дисплей. Саме на ньому буде розміщена панель приладів і управління інформаційно-розважальною системою.

Попереду також є центральна консоль із кількома відсіками для зберігання. Раніше на цьому місці розташовувалося третє переднє сидіння, але його вирішили позбутися.

Задні сидіння можна скласти. Так ви отримаєте більше місця для перевезення великогабаритних предметів усередині.

Читайте також: Changan показав яскравий і потужний кросовер із запасом ходу 1 000 км

Багато очевидців відзначили високу якість складання інтер'єру. Це дивно, оскільки на Дні інвесторів було показано прототип пікапа, а не його серійну версію.


03-4-2023, 04:08  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 140   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: