Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Культовий американський спорткар понад 40 років простояв у старому гаражі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Культовий американський спорткар понад 40 років простояв у старому гаражі (ВІДЕО)

В американському штаті Монтана у старому гаражі виявили кабріолет Chevrolet Camaro 1969 року.

Легендарне спортивне авто простояло занедбаним понад 40 років.

Про знахідку розповіли на Youtube-каналі The Montana Barn Find.



Документи про проходження техогляду, що збереглися, вказують, що цей Chevrolet Camaro перестали експлуатувати в 1979 році. Після цього авто виїжджало на дороги лише раз – у 1985 році його перемістили в інший гараж, де воно й стояло до наших днів.

На кузові Chevrolet Camaro видно сліди ДТП та плями іржі, а його м'який тканинний верх розірвано. Тим не менш, загальний стан кабріолету непоганий, а його багажник забитий запчастинами, тому спорткар буде неважко відновити. Camaro вже відправили на реставрацію.

Цей кабріолет є спортивною версією Шевроле Camaro SS. Вона отримала 5,7-літровий 300-сильний V8 і здатна розігнатися до 100 км/год за 8 секунд і розвинути 200 км/год.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Крім того, Camaro SS оснащували покращеними гальмами, трансмісією та підвіскою, а також повітрозабірниками на капоті. Саме цей автомобіль пофарбований у рідкісний зелений колір.
03-19-2023, 11:43  
Джерело:
Переглядів: 273   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: