Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Гібридний кросовер Kia Sportage не впорався з тестами на керованість (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Гібридний кросовер Kia Sportage не впорався з тестами на керованість (ВІДЕО)

Гібридний кросовер Kia Sportage не впорався з тестами на керованість (ВІДЕО)
Експерти перевірили керованість гібридного кросовера Kia Sportage. Автомобіль не зміг впоратися з "лосиним тестом" на потрібній швидкості.

Відео опублікували на YouTube каналі km77.com.



Kia Sportage PHEV показав далеко не найкращі результати у тестах на керованість, на відміну від бензинової версії авто. Експерти зазначили, що гібрид страждає від нестачі керованості через велику вагу.

Кросовер оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном та електромотором сумарною потужністю 261 к.с. і 349 Нм крутного моменту. Автомобіль "взули" у шини Michelin Primacy 4 (235/50 R19).

Спочатку Kia Sportage PHEV пройшов тест на слалом. Модель показала один з найгірших результатів, проїхавши смугу перешкод за 24,0 секунди. Такий самий час показав соплатформенний Hyundai Tucson PHEV.

Під час "лосиного тіста" імітується поява непередбачуваної перешкоди на дорозі. Завдання тестованого автомобіля полягає в тому, щоб уникнути зіткнення. Для успішного проходження випробування необхідно маневрувати на швидкості від 77 км/год.

Спочатку водій намагався проїхати смугу перешкод на швидкості 75 км/год, але автомобіль виявився надто важким. Єдина успішна спроба відбулася на швидкості 71 км/год.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Експерти вважають, що гібридна силова установка зробила кросовер надто важким. Саме тому він показав посередні результати у випробуваннях.
03-24-2023, 18:52  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 199   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: