Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Jeep несподівано зняв із виробництва одну із найзнаменитіших своїх моделей
Всі новини / Автосвіт

Jeep несподівано зняв із виробництва одну із найзнаменитіших своїх моделей

Jeep несподівано зняв із виробництва одну із найзнаменитіших своїх моделей
Jeep відмовився від знаменитої моделі Cherokee.

Виробництво позашляховика на підприємстві в американському штаті Іллінойс вже припинено.

Про це повідомляє американське видання Motor Trend.



Завод концерну Stellantis, де збирали Jeep Cherokee, призупинили 1 березня. У пресслужбі підтвердили, що виробництво моделі не буде відновлено – її життєвий цикл добіг кінця.

Припинення випуску Jeep Cherokee стало несподіваним. Його ніде не анонсували, хоча минулого року було урізано лінійку моделі – в ній залишилося лише дві версії.

Нинішній Jeep Cherokee KL випускали з 2013 року і модель вже потребувала заміни, адже попит на неї впав. У 2022 році продали лише 46,5 тис. цих кросоверів тоді, як у 2016 році – 355 тис.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

У Stellantis натякнули на створення наступника Cherokee: він може з'явитися до 2025 року, підросте в розмірах і буде електрифікований — стане гібридом або електромобілем. Цілком імовірно, що позашляховик перейменують, адже представники племені чероки вважають його образливим.
03-25-2023, 14:34  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 232   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: