Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Зловмисники викрали та понівечили культовий суперкар Lamborghini за $350 000 (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Зловмисники викрали та понівечили культовий суперкар Lamborghini за $350 000 (ВІДЕО)

У Великій Британії викрадачі ледь не знищили колекційний Lamborghini Diablo 2001 року.

Раритетному суперкару знадобиться дорогий та складний ремонт.

Про авто розповіли у відео на Youtube-каналі Petrolheadonism.



Британець Алістер МакКіллоп ще до початку пандемії коронавірусу поставив суперкар Lamborghini Diablo VT 6.0 на зберігання в гараж свого друга. Незабаром йому несподівано надійшло повідомлення з Агентства з ліцензування водіїв та транспортних засобів (DVLA), що його машину намагаються перереєструвати.

Алістер зв'язався з другом і той виявив, що машина зникла з гаража. Її оголосили у розшук і знайшли лише у грудні 2022 року на покинутій фермі у графстві Сомерсет.

Стан Lamborghini Diablo жахнув власника – викрадачі понівечили авто. У нього відсутні двері, бампери, фари, кришки капота та багажника, а в салоні сидіння вкриті шаром бруду. Ремонт суперкара буде недешевим і складним, адже знайти нові кузовні деталі непросто.

Поки що ні викрадачі, ні зниклі запчастини авто не знайдено. Поліція встановила, що у червні 2022 року зловмисники поставили на авто підроблені номери та звернулися на СТО, щоб там виготовили дублікати ключів авто. На той момент машину ще не розібрали. Працівники СТО допомогли встановити ім'я одного з викрадачів і зараз його оголошено у розшук.

Читайте також: Розкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi

Суперкар Lamborghini Diablo VT 6.0 2001 — фінальна версія легендарної моделі. Він оснащений 550-сильним V12 і здатний розігнатися до 100 км/год за 3,9 с та розвинути 330 км/год. Усього випущено лише 337 таких купе і їхня вартість зараз становить близько $350 000.
03-27-2023, 13:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 260   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: